• deutsch
 • english
 • F u n d a ț i a   pentru  meşteşuguri tradiționale   A p o l d u  de  S u s


  2% din impozit pentru organizații non profit


  Dragi prieteni,

  în fiecare an, până în 15 martie, puteţi decide direcţionarea unei mici părți din impozitul pe care îl plătiţi la bugetul statului către activităţi de interes public.


  Codul Fiscal al Romaniei prevede ca orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit platit statului, retinut pentru anul precedent, catre o organizatie non-profit.


  Acest lucru nu cere efort financiar din partea dumneavoastră, banii fiind oricum reţinuţi sub formă de impozit, dar puteţi directiona un mic procent să intre în bugetul unei organizaţii neguvernamentale, a cărei activitate doriţi să o sprijiniţi.


  Noi vă supunem atenţiei "Fundaţia pentru meșteșuguri tradiționale Grosspold", care desfășoară activitățile descrise pe aceste pagini de internet. Cu ajutorul Dv. putem realiza și mai multe


  Pentru cei interesaţi să sprijine activitatea fundaţiei noastre, rugăm


  Datele , pentru completarea rubricii dedicate redirectionarii a 2% din impozitul pe venit sunt

  2LaSuta

  Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul în două exemplare şi să depuneți originalul la organul fiscal de domiciliu până în data de 15 martie anului curent pentru impozitul pentru anul trecut. O copie a declaraţiei se păstrează de către contribuabil.


  Ne mai puteti ajuta trimiţând cunoscuţilor informaţii despre posibilitatea direcţionării a 2% din impozit către Fundația noastră.


  Vă mulţumim anticipat.